0

Avancerad hudvård av
MARTINA
RICHTER

Martina Richter har jobbat i skönhetsbranschen i mer än 25 år, både i Sverige och internationellt. Hon har utvecklat en egen hudvårdsserie och tillverkar även för andra kända varumärken. År 2013 lanserade hon det nya ansiktslyftet med trådar. Hon prisbelönades år 2014 i både Sverige och EU för sitt patent inom solskydd. Hennes senaste innovation 2015 är nålfria injektioner. Martina är VD på Medicera som utbildar och säljer skönhetsprodukter i hela världen.

Vad är bäst för just din hud?

Det är inte lätt att veta, men med SkinPlans avancerade hudtest kan du på 3 minuter få reda på hur din hud mår och vad den behöver.
Vill du göra ännu mer för din hud?
Då kan du även testa vår hudanalys där våra experter inom medicinteknik ger dig råd till passande klinikbehandlingar och var du hittar de bästa behandlarna.

Mer om Martina Richter

Under många år arbetade jag globalt för ledande hudvårdskoncerner. De kunskaper jag fick, plus min egen filosofi, är basen och resultatet till flera av mina produkter inom avancerad hudvård och medicinteknik. De aktiva ingredienserna i SkinPlans hudvårdsserie uppfyller farmakopéns höga kvalitetsnormer. Min solskyddsprodukt Sun Control ska ge dig full kontroll i solen! Den mäter UV-styrkan och visar dig hur länge du kan sola säkert. Den är så pass avancerad att den har patent i de länder med mest hudcancer som USA och Australien.
Jag ställer höga krav på mina produkter och det ska även du göra!

0

Din Varukorg